Zveza prijateljev mladine Maribor  v šolskem letu 2017/2018 pripravlja  tabore za nadarjene učence. Tabore bodo pripravili v različnih krajih po Sloveniji in na Hrvaškem, v času jesenskih, zimskih, prvomajskih in poletnih počitnic. Že v času jesenskih počitnic, od 28. do 31. oktobra 2017, pripravljajo dva tematska tabora v Poreču:

~ NOVINARSKI TABOR je namenjen učencem od 7. do 9. razreda, ki jih zanimajo mediji, kako izgleda časopisna redakcija, ter kakšno je novinarsko življenje.
~ LOGIKA je namenjena učencem od 5. do 7. razreda, ki so jim ljubše logične uganke, matematični izzivi in skrivnostne naloge.

Udeleženci lahko imajo udeležbo na taboru tudi subvencionirano, v skladu z regresno lestvico. Zagotovljen je tudi prevoz (vstopne postaje bodo znane po prijavah, sicer pa v vseh večjih mestih ob avtocesti Maribor – Koper). Več informacij v priponki oz na njihovi spletni strani.

Za vse informacije so staršem na voljo na ZPM Maribor na tel. št. 02 229-69-15 (Urša Žiger) ali po e-mailu: ursa@zpm-mb.si.

Prijavnica_oktober_VIRC_2017

Tabor_jesenski_najava_2017_kriterij