Spoštovani učenci in starši

S skupnimi močmi vseh učiteljev bomo do ponedeljka, 23. marca 2020, za učence vzpostavili delo na domu. Na ta način bomo poskušali ostati povezani na daljavo, kar pa seveda ne more nadomestiti vsakodnevnega stika v šoli. Vendar pa se zavedamo, da tako mora biti in da bomo le na ta način uspešno zmogli.

Naši učitelji bodo vsak ponedeljek pripravili naloge za ves teden, katere naj učenci realizirajo skozi cel teden in si jih razporedijo po svoje. Pomembno je, da je v petek vse narejeno. Podrobnejša navodila bodo objavljena na spletni strani šole.

Prepričani smo, da bodo starejši učenci zmogli sami, mlajši pa bodo morda potrebovali pomoč staršev in usmeritev. Zavedamo se, da je v tem trenutku najpomembnejša vrednota zdravje, zato vas naprošamo, da otroci ostajajo doma in opravljajo naloge, ki jih zmorejo. Ne želimo, da delo, ki so ga učitelji pripravili za delo na domu, povzroči nejevoljo in dodatno obremenitev. Če se vam pojavijo vprašanja ali potrebujete našo pomoč, so staršem in učencem  ob delavnikih med 8.00 in 14.00 preko e-pošte na razpolago učitelji (kontakte najdete v zavihku Šola/Zaposleni), vodstvo šole,  za tehnične nasvete pri spletnih učilnicah pa se obrnite na učitelja Mateja Temlina (matej.temlin@os2ms.si).

Da bomo pogumno in brez strahu vstopili v razmere, ki so za vse nas nove, vam pošiljamo izjemno misel Aljoše Bagole: »Ko nas je STRAH, črke te besede premečimo v HRAST in rastimo POGUMNO, TRDNO IN PONOSNO«.

Ravnateljica, Suzana Fartelj

Pomočnica ravnateljice, Anita Borovič