Zimski športni dan za 7., 8. in 9. razred:

 SMUČANJE na Arehu:
-odhod izpred šole ob 7.15 (šolsko malico vzamete s sabo, ostali obroki se odjavijo),
– prihod pred šolo okrog 15.00,
– denar za smučarsko karto – 15 evrov – učenci oddajo na avtobusu 26. 1. 2023 učitelju Benjaminu Sakaču. Učenci imajo s sabo na smučanje denar za malico na smučišču (okrog 5€), razen, če imajo obrok s sabo. Denar za avtobusni prevoz se bo poračunal naknadno, po prejetju računa.
Varnostna čelada je obvezna.

 SANKANJE NA AREHU:
– odhod avtobusa ob 7.15 – skupaj s smučarji (šolska malica se vzame s seboj, ostali obroki v šoli se odjavijo, nato sledi vožnja v Maribor na sankališče),
– sankanje, vmes kratek pohod,
– prihod avtobusa v šolo okrog 15.00,
– izposoja sani je 3,5€ z gotovino, če si jih delita 2 (če nima svojih). Učenci imajo s sabo denar za malico (okrog 5€), razen, če imajo obrok s sabo. Denar za avtobusni prevoz se bo poračunal naknadno, po prejetju računa.
Na sankališču je obvezna uporaba rokavic, kape ter primerno topla oblačila. Priporoča se čelada.

 DRSANJE V MURSKI SOBOTI:
– prihod v šolo ob 8.45, opravi se malica, sledi krajši pohod v smeri soboškega gradu, fazanerija in nato do drsališča,
– drsanje traja od 10.00 – 12.35,
– ob 12.35 odhod v šolo, kjer se opravi kosilo oz. odhod domov,
– vstop je prost, izposoja drsalk, če učenec nima svojih: 1€ (plačajo učenci tam z gotovino). Na drsališču je obvezna uporaba rokavic. Učenci, ki so začetniki drsalci, naj zaradi lastne varnosti poskrbijo tudi za ščitnike rok.

V četrtek, 26. 1. 2023, bodo učenci 6. razredov opravili pouk po urniku. Predure, interesne dejavnosti – odpadejo. Zimski športni dan opravijo v šoli v naravi.